Soundfreak trivs bäst i sin studio där han kan jobba med ljudbilden och väga ljuden mot varandra med guldvåg. Efter många år som boende i göteborg har han nu flyttat till en lägenhet en bit utanför stan för att leva ett lugnare liv för musiken och sina barn. Gillar du lugn musik att varva ner till? Nåt att sjunka ner i soffan, blunda och njuta av? Då kanske Soundfreak är någonting för dig. Ta och lyssna efter. Det är svepande elektronisk musik som utforskar de riktigt stor ljudlandskapen för att få plats med sina gigantiska ljud.  
 

 

 

Liberation

Köp Soundfreaks soloplatta Liberations. Han har tidigare rönt framgång som en del i duon DreamLab men testar nu de egna vingarna. Plattan finns att köpa på Cardamar, Cd baby, Audiojelly, Itunes och ytterligare några ställen.

 
 

DreamLab

Soundfreak har sedan några år varit ena halvan i bandet DreamLab. Han står för det mesta av bakgrunderna medans Stuart står för de instrumentalistiskt mer komplicerade medlodierna. Tillsammans skapar de drömska ljudlandskap.

 
   

Lyssna online

Förutom de platser där du kan köpa Soundfreaks eller hans band DreamLabs musik går det också att helt gratis och lagligt lyssna på en del av hans låtar. Här bredvid finns ett urval från DreamLabs ReverbNation där det finns en del att tillgå men för den som föredrar det kan man också söka upp honom på Myspace.

 

Kontakta Soundfreak

Om du inte nöjjer dig med att lyssna på hans musik utan av något skäl vill komma i kontakt med soundfreak personligen kan du nå honom via hans Myspace eller via e-mail.